Friday, December 20, 2013

Polar bear

Jacket VILA, Bag Carpisa, Cap and Gloves H&M, Boots RETRO

It is always difficult for me find some cap which fits to me. I have one black which I am using like 3 or 4 years and still is the best cap ever. But I decided to give a chance this pale pink one with stones and it works. Just out of the record I am not using caps so much - it has to be really cold. Because I don´t know which experience you have with caps but my hair looks terrible after - no shape, no volume. So if I take cap I need to stay with her all day :D
Rest of the outfit is also in tune of pink/beige. And I can´t forget on my incredible gloves - they are so warm and cozy that I feel like I can go to explore the North Pole.

Nevim jak pro Vas, ale pro me je dost velky problem vybrat si cepici ktera by mi sedela. Mam jednu cernou na kterou nedam dopustit a nosim ji uz asi 4 roky. Rekla jsem si ale, ze by neuskodilo mit jednu svetlou a tak jsem dala sanci tehle ruzove s kameny. A svete div se, myslim ze dobry. Jen tak mimo rec, nenosim cepice zas tak casto - to uz musi byt fakt velka zima abych ji vytahla. Protoze nevim jakou zkusenost mate vy, ale moje vlasy potom vypadaji hrozne. Zadny tvar, zadny objem - takovy vodnik Cesilko. Takze kdyz uz cepici tak nasadit rano a vecer sundat. Nic mezitim neexistuje (jo jedine culik kdyz si ji na chvili sundam v kavarne - ten to alespon trochu zachrani).
Zbytek outfitu jsem sladila take do svetle ruzove a bezove. A abych nezapomela na moje rukavice - jsou sice obrooooovske, ale krasne zahreji a jsou neuveritelne prijemne.

Photos by Felipe Toledo







No comments:

Post a Comment