Tuesday, July 2, 2013

ZOO Time

T-shirt H&M, Jeans H&M, Flats PRIMARK, Bag PRADA (vintage - Origami)

Yesterday was a perfect time for visit ZOO. Summer is coming again so I spent there really good time. I visited ZOO here in Leipzig and I have to say it is amazing place ! The ZOO is divided into sections and each section is different theme. Decorations are also stunning - Asia section looks really like a temple with Buddha station, South America like a jungle etc. Really recommend visit this place if you will be there.

Vcera byl idealni den na navstevu ZOO. Opet zacaly stoupat teploty a musim uznat, ze to byl skvely vylet. Byla jsem v ZOO tady v Lipsku a je to naprosto uzasne misto ! ZOO je rozdelena na ruzna oddeleni a kazde oddeleni ma jine tema. Design kazde sekce je jedinecny - asijska sekce vypada opravdu jako chram, u vstupu je Budda a je zde i restaurace. Jizni Amerika je v duchu dzungle, muzete se projet po rece v lodi a kolem vas lezou volne jesteri. Opravdu doporucuji navstivit pokud sem zavitate.
<!--BEGIN HYPE WIDGET
-->



















7 comments:

  1. krasny Zoo outfit, pohodlny a moc pekny!


    Inak pozyvam ta na moju SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji ! Určitě se podívám na tvůj blog - děkuji za pozvání :)

      Delete
  2. Moc pěkné fotky. V ZOO už jsem nebyla ani nepamatuju...budu to muset změnit. :)

    Style Without Limits

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě - myslím že teď v létě je ZOO na procházku skvělý relax ! Alespon já jsem si den opravdu užila :)

      Delete
  3. Juu v zoo v Lipsku jsem ještě nikdy nebyla!:) krásné fotky! a na té loďce bych se možná trochu bála:D doufám, že se průvodci s těmi ještěry před projížďkou skamarádili :D

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ještěři byli trošku překvapení musím přiznat, protože člověk si jen tak kráčí a najednou kouknu vedle sebe a tam volně tahle obluda :D nic pro mě !
      Jinak opravdu doporučuji ;)

      Delete