Tuesday, December 11, 2012

Trips, trips, trips

 Coat and Trousers H&M, Cap and scarf PRIMARK, Shoes Pimkie, Bag MANGO

Another weekend, another trip. This time i was in Lüneburg, Celle and Ulzen in Niedersachsen. The weather was so cold but cities look like a fairytale because of snow.
I wear a black coat (you already saw it in previous post) and comfortbale military shoes from Pimkie because we were walking all day long.
I absolutely love my new pair of cap and scarf. The colour is amazing and i really like bright colours in winter. So refresing !
How are you spending last days before christmas holiday ?  And yes, i saw Santa - so wherever are you, i hope you also meet your own one ;)

Další víkend, další výlet. Tentokrát jsem zavítala do Lüneburg, Celle a Ulzenenu v Dolním Sasku. Počasí bylo opravdu mrazivé, ale města vypadala jako z pohádky pod nánosem sněhu.
Oblékla jsem si černý kabát (který jste mohli vidět v mém předchozím příspěvku) a pohodlné "vojenské" boty z Pimkie, protože jsme celý den byli na nohách.
Zamilovala jsem se svého nového páru čepice a šály. Jejich barva je prostě úžasná a navíc miluju zářivé barvy v zimě. Je to tak osvěžující!
Jak vy trávité poslední dny před vánočními prázdninami ? A ano, viděla jsem Santu - takže kdekoli už jste, doufám že i vy potkáte toho svého ;)






No comments:

Post a Comment