Saturday, June 16, 2012

ORIGAMI Night shopping

  
Me & Evi
I want to introduce you one of my favourite shop - Origami ! It´s vintage and second hand shop and they have really nice clothes and AMAZING prices ! I always buy something when i go there. Owners of this shop is my friends Eva and Péťa. These two girls are so stylish and they make their dream come true !
So if you need some new fresh (and unique) clothes to your wardrobe - i am sure you will find it here !
Today, they prepare for guest night shopping - 50% off on all clothes and glass of wine for everyone - what can be better ! :)

Ráda bych Vám představila jeden z mých nejoblíbenějších obchodů - Origami ! Jedná se o vintage a second hand shop a mají zde opravdu skvělé kousky za bezkonkurenční ceny ! Pokaždé zde objevím něco zajímavého. Majitelkami tohoto obchodu jsou mé kamarádky Evička a Péťa. Obě dvě jsou super stylové dámy se skvělým vkusem, který přenášejí do svého obchůdku !
Takže jestli potřebujete oživit svůj šatník novými (a originálními) kousky, jsem si jistá, že zde určitě najdete to správné !
Dnes zde proběhl night shopping - 50% sleva na všechn oblečení a sklenka vína k tomu - co může být lepšího ! :)

Monday, June 11, 2012

On the TOP of roof


Sweater ORIGAMI, Pants MANGO, Heels MANGO, Bracelet H&M
 
I love when sun goes down, it´s guite hot and i can sit outside, drink wine and just be with my family. Especially when i sit on the balcony and i can see all over me. That´s called perfect evening.
And what about you - how do you imagine your TOP evening ? Have a wonderful week !

Miluju když můžu sedět venku, slunce zapadá a je příjemně teplo. K tomu sklenka vína a příjemný večer s rodinou je na světě. Speciálně sedět na verandě či na balkoně a pozorovat dění okolo mně. Tomu říkám perfektní večer.
A co vy - jaká je Vaše představa TOP večeru ? Mějte krásný zbytek týdne ! :)